sâmbătă, 15 iulie 2017

CURSURI DE INSTRUIRE


CURSURI DE INSTRUIRE 








Customer Care; Leadership; Cum sa supravietuiesti pe timp de criza;Tehnici de servire in restaurant; Upseling; Ospitalitate; HCCP;Mise en place; Prim ajutor; Gestionarea conflicteleor. SOLUTII PERSONALIZATEIn functie de locatia dumneavoastra avem solutii de eficientizare si rentabilizare a afacerii pe care o gestionati.Oportunitati pentru cresterea vanzarilor si optimizarea servciilor oferite.Depistarea zonelor de conflict si stingerea acestora.Reguli interne si creearea unui sistem unic personalizat de crearea unor proceduri standard de serviciuTRAINING PROFESIONALSisteme si tehnici de servire; Body language; Rolul si sarcinile angajatilor din restaurant si bar;Intampinarea clientului; Asezarea la masa; Prezentarea ospatarului; Apa si servirea painii; Luarea comenzii; Pregatirea mesei; Service in mod continuu; Debarasarea; Desert si cafea; Plecarea clientului. RESTAURANT MANAGEMENTPerfecţionarea sistemului de management în cadrul restaurantelor poate contribui definitiv la asigurarea unui cadru optim al alctivităţii doar prin perfecţionarea tuturor subsistemelor de management, care se referă la:Managementul resurselor umane; Managementul tehnologic; Managementul organizaţional/structural; Managementul aprovizionării; Managementul financiar; Managementul igienei; Managementul calităţii. Pentru o mai bună realizare a funcţiilor managementului în cadrul restaurantelor este necesară stabilirea consecutivităţii etapelor procesului managerial.Module principale de training Food Cost Control Pentru reducerea costurilor si cresterea vanzarilor. Menu Engineering Planificarea inteligenta si stiinta vanzarii promovarea unor produse.Restaurant Marketing Tehnici de promovare si de vanzarea a serviciilor oferite. Consultanta si trainingul tehnic oferit de noi aduce la final solutiile mult asteptate si un plus de profesionalitate afacerii dumneavoastra pentru nevoile fiecaruia.Solutii flexibile SERVICII SI CONSULTANAFORMARE INDRUMARE PERSONAL IN LOCATIA DVS.INSTRUIRE PRACTICA RESTAURANT, BAR, HOTELCOORDONATOR, ORGANIZATOR, SUPERVIZOR DE EVENIMENTEFISA POSTULULUI, REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARACONSULTANTA SI TRANING IGIENA HACCP/ ISO 9021 IGIENA ALIMENTARA METODE DE REDUCERE A COSTURILOR DE PRODUCTIEEFICIENTIZAREA SERVICIILORTEHNICI DE RENTABILIZARE A AFACERIIMETODE SI TEHNICI PROFESIONALE DE CONDUCEREFOOD COST CONTROL, MENU ENGINNERING, RESTAURANT MARKETING.LISTE DE VINURI, LISTE DE BAUTURI SI CONCEPERE MENIURI RESTAURANT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Uniforma face diferența     Acum mai mult ca niciodata dupa atatea investitii in infrastructura a venit timpul sa investiti in imaginea per...